superior

abajo

TransportDestinacions

Els creuers es dispararan a la Costa Daurada gràcies a Costa Cruceros i Ferrari Land

El port de Tarragona entrarà en el circuit dels creuers amb 40.000 passatgers. La companyia italiana Costa Cruceros ha anunciat que un dels seus vaixells tindrà base a Tarragona i farà 17 singladures.

Només la naviliera mourà 32.000 passatgers, que permetran que el port tarragoní arribi als 40.000 creueristes. L’aposta de Costa Cruceros està lligada a la propera inauguració el 7 d’abril del parc temàtic Ferrari Land a Port Aventura. També té els ulls posats en el futur desenvolupament de BCN World.

La Costa Daurada, destinació vacacional per excel·lència, va guanyant atractiu pels visitants de curta estada i fora de la temporada estival. La proposta d’oci, joc i atraccions per gaudir durant una jornada són molt interessants pel perfil dels creueristes. A més, l’atractiu Patrimoni Mundial de l’Humanitat de Tarragona, la Tarraco romana, permeten oferir als turistes una variada oferta durant la seva escala.

La companyia italiana està buscant tancar acords amb altres empreses de transport aeri i ferroviari per subministrar passatgers al seus creuers de Tarragona. Per primera vegada el port de Tarragona serà base d’inici i final de trajecte donant moltes possibilitats al territori per captar turistes. Els càlculs de l’empresa és que els seus clients generaran 2,2 milions a la Costa Daurada.

Les administracions ja s’han afanyat a aprofitar aquesta iniciativa per impulsar una marca que identifiqui el territori i atregui turistes: Tarragona Cruise Port Costa Daurada.

Articles relacionats

Back to top button