Boí Taüll Resort estrena web

L’estació i resort de muntanya de Boí Taüll Resort ha posat en marxa el nou web 2.0, www.boitaullresort.com, avançant-se a l’obertura de temporada de les instal•lacions el pròxim 2 de desembre.

Destaca la possibilitat de realitzar la reserva de qualsevol producte (allotjament, forfaits, classes d’esquí, massatges, circuits wellness, escapades…) de manera online, a través d’un mòdul especial de reserves.

Aquesta temporada es pot trobar tota la informació actualitzada i estructurada així com nous continguts, els quals s’han afegit per fer més fàcil la recerca de tot tipus d’informació.

Enguany també es donarà molta importància a l’entorn digital. En aquest sentit, Boí Taüll Resort estarà present a les xarxes socials, entre elles, Facebook i Twitter. A més, comptarà amb tres blogs actualitzats diàriament: Estació, Snowpark i Màrqueting/Comercial.

Una altra novetat d’aquesta temporada és que vuit esquiadors i snowboarders faran d’ambaixadors de Boí Taüll Resort arreu d’Espanya, i aniran promocionant i informant de les experiències que viuran aquest hivern. /Ag.EP

0 0 0