superior

Empreses

La fórmula de les proves ràpides de COVID-19 per salvar el turisme

El sector turístic busca la manera de salvar els viatges davant de la crisi provocada pel coronavirus. Agències de viatges, companyies aèries i hotelers aposten per activar les proves ràpides de COVID-19 per donar garanties de seguretat als turistes i animar-los a viatjar.

Van començar els Estats exigint una prova negativa de coronavirus per deixar entrar als seus països als viatgers estrangers. Ara és el sector empresarial el que se suma a la idea de proporcionar proves ràpides als seus clients. Les aerolínies ja ho estan implantant i les agències de viatges van darrere.

La intermediació necessita activar el turisme i està tancant acords amb centres mèdics internacionals per poder oferir als seus clients les proves. El que ofereixen les agències va des de la realització d’anàlisis PCR en centres mèdics privats fins a proves serològiques amb visites al domicili de cada client.

A Espanya, la cadena hotelera Room Mate s’ha avançat i ha començat a realitzar proves COVID-19 gratuïtes a tots els seus clients. Sarasola ha tancat amb Quirón per a realitzar aquestes proves. La intenció és que tots els seus clients i tots els seus treballadors se sotmetin a un control ràpid d’antígens de coronavirus que permetin assegurar que els seus establiments estan 100% lliures de COVID. Les proves, que ofereixen el resultat en 15 minuts, es poden realitzar uns dies abans d’arribar a l’hotel o just a l’arribada. La iniciativa comença en els hotels operatius de Room Mate a Espanya i posteriorment les ampliarà a la resta d’establiments de la cadena a l’estranger.

Articles relacionats

Back to top button