superior

Mercats

Primer pas: Alemanya i el Regne Unit comencen a aixecar els vetos a destinacions turístiques

El govern britànic ha inclòs les illes Canàries com una destinació segura pels seus ciutadans. És un primer pas important perquè els turistes tornin a sortir sense l’obligació de fer una quarantena de 14 dies a la tornada. Alemanya també ha anunciat que Canàries i Balears formen part dels corredors segurs per viatjar i les treu de les zones considerades de risc.

El Govern de Canàries imposa als turistes aportar una prova negativa de Covid-19 realitzada com a màxim 72 hores abans d’accedir a un allotjament turístic de les illes (hotel, apartament o habitatge de vacances). La mesura vol fomentar l’activitat turística i garantir als governs estrangers, operadors turístics i viatgers que Canàries és una destinació segura davant la Covid. Els costos dels test aniran a càrrec del turista.

Alemanys i britànics són els principals clients d’ambdós arxipèlags espanyols. La notícia és de molta repercussió sobretot per a Canàries que ara a l’hivern comença la que es considera temporada alta.

Malgrat l’evolució de la pandèmia de coronavirus a Espanya, que s’ha agreujat les darreres setmanes, les autoritats d’aquest dos països han valorat les garanties de seguretat que ofereixen les illes. L’operador TUI, amb interessos per poder reactivar els viatges, ha celebrat aquesta decisió. Portava pràcticament 3 mesos sense poder volar a Canàries.

Altres destinacions volen formar part de la llista de corredors aeris segurs per evitar les restriccions que alguns països van imposant a Espanya. Ara s’ha fet un primer pas necessari per avançar cap a la reactivació turística.

Articles relacionats

Back to top button