superior

EmpresesReportatges

Suport psicològic i emocional per als professionals del turisme

La situació crítica que estan vivint autònoms i empresaris del sector turístic i de l’hostaleria està afectant psicològicament a la seva salut. Això ha portat a la Fundació PIMEC a oferir ajuda emocional i psicològica de forma gratuïta i anònima.

Les limitacions a l’activitat, amb tancaments obligats, està portant a la fallida econòmica de moltes famílies. La falta de mesures per pal·liar les conseqüències d’aquesta pandèmia ha agreujat els problemes emocionals i en molts casos està destrossant la salut física i mental dels professionals. La incertesa i inestabilitat laboral està provocant depressions, atacs d’ansietat i altres malalties.

PIMEC activa un dispositiu de suport psicològic, tant telefònic com presencial, per a persones autònomes i empresàries del turisme i la restauració (incloent a les seves famílies i a les seves persones treballadores). En el cas de l’atenció via telèfon el servei està disponible els 365 dies de l’any de 6:00 a 00:00 hores i de forma totalment confidencial.

Aquest servei de la Fundació PIMEC la realitza mitjançant la Fundación Salud y Persona i en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona.

Articles relacionats

Back to top button