superior

EmpresesTransport

La campanya policial contra els taxis pirates al Prat donen resultat

Els Mossos d’Esquadra han denunciat fins a 140 taxistes il·legals que operaven a l’aeroport de Barcelona. La meitat d’aquestes denúncies corresponen als mesos de juliol i agost.

Comunicatur ja va informar d’aquesta campanya de persecució de la policia als conductors pirates a l’aeroport del Prat arran de les denúncies dels taxistes oficials. Una de cada quatre inspeccions realitzades a la T1 i T2 del Prat ha acabat en denúncia. Les quasi 600 inspeccions efectuades han donat com a resultat 128 denúncies corresponents justament a vehicles sense llicència per llogar-se amb conductor i per fer servei públic de viatgers sense autorització. Durant la campanya la policia també ha immobilitzat 18 cotxes i els ha sancionat amb 4.000 euros.

Ha estat justament en els dos mesos d’estiu quan han realitzat la meitat de denúncies de tot l’any (74). En la mateixa campanya els Mossos han detectat una dotzena de taxis que actuaven fora de l’àmbit territorial al qual estaven autoritzats

Els taxistes fa temps que demanen mà dura contra l’intrusisme provocat per empreses organitzades que els fan la competència deslleial i per particulars promoguts per plataformes com Uber.

Articles relacionats

Back to top button