superior

Destinacions

El segell de Turisme Familiar s’amplia a l’interior

Les Valls d’Àneu i la Vall de Boí podrien convertir-se aquest any en les primeres destinacions familiars d’interior a Catalunya.

El segell d’especialització Destinació de Turisme Familiar (DTF), que impulsa l’Agència Catalana de Turisme, es començarà a implantar a municipis d’interior preparats per rebre aquest tipus de turisme. Així ho ha anunciat recentment la Direcció General de Turisme que té previst potenciar aquest producte per tal de consolidar tot Catalunya com a destinació familiar.

Fins ara s’han certificat 13 DTF, totes elles ubicades a la costa: Roses, Torroella de Montgrí – l’Estartit, Calonge-Sant Antoni, Lloret de Mar, Blanes i en procés Platja d’Aro – Castell d’Aro – S’Agaró , a la Costa Brava; Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella, a Costa Barcelona; i Calafell, Salou, Cambrils i Vila-seca la Pineda Platja, a la Costa Daurada.

Aquest segell garanteix que la destinació disposa d’una oferta d’allotjament, restauració i oci adaptada a les necessitats de les famílies com ara miniclubs als allotjaments i a les platges amb monitors; cadiretes i menús infantils als restaurants, polseres identificatives, animació infantil, habitacions comunicades, etc.

Back to top button