superior

CETTFormació

La 30a Nit dels Alimara reconeix les campanyes turístiques més creatives

La 30 edició del Premis Alimara ha guardonat les campanyes promocionals de l’àmbit turístic més creatives i innovadores de l’any, en un acte que ha congregat més de 350 participants, en la que figuraven representants de l’Administració, directius, professionals, acadèmics i estudiants del sector. Creats l’any 1985 pel CETT, centre internacional de formació en turisme, hoteleria i gastronomia -adscrit a la Universitat de Barcelona (UB)-, i organitzats amb el suport del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), els guardons són un reconeixement per l’esforç d’institucions i empreses per impulsar les accions promocionals.

Enguany, les campanyes de destinacions turístiques guardonades amb el Premi Alimara Destinació han estat “Colombia es realismo mágico” (Colòmbia), “Guardianes del paraíso” (Astúries), “Penedès pura emoció” (Penedès) i “Save the dates” (Barcelona).

El Premi Alimara Empresa ha estat per Turkish AirLines per la seva campanya “Widen your world”, en la categoria de gran empresa; mentre que en la de Pimes i entitats, la guanyadora ha estat “Only in Bru & Bru”, campanya de l’agència de Bru & Bru Barcelona. En aquesta mateixa, el jurat ha fet una menció a la campanya “Com ser una startup en el món del travel online, introduir un nou model de negoci i portar-lo a la internacionalització” de ByHours.com, una innovadora plataforma de reserves on-line d’hotels per hores.

El Premi Alimara dels Estudiants del CETT ha guardonat la campanya “Save the dates” impulsada per Turisme de Barcelona. Mentre que la campanya de l’Euskadi Jaurlaritza – Govern Basc per consolidar el turisme procedent de Catalunya ha guanyat el Premi Alimara Cat, guardó concedit en col•laboració la Generalitat de Catalunya.

Per la seva banda, el periodista i escriptor Màrius Carol ha rebut el Premi Alimara Mass Media per la seva prolífica creació literària i periodística vinculada al turisme, l’hoteleria i la gastronomia.

El Premi Alimara In memoriam ha estat per la figura de Climent Guitart i Pascual.

Finalment, la Xarxa de centres de promoció turística de Catalunya a l’exterior ha rebut el Premi Especial Alimara.

Articles relacionats

Back to top button