superior

CETT

Escola+Universitat+Empresa ha motivat 800 entrevistes entre futurs professionals i empreses

La trobada Escola+Universitat+Empresa, que busca facilitar l’accés al mercat de treball de futurs professionals qualificats, ha comptat amb 45 empreses turístiques que han presentat 150 ofertes laborals. La jornada organitzada pel CETT ha propiciat més de 800 entrevistes entre els estudiants, antics alumnes i el món empresarial.

La X edició d’aquesta trobada ha superat les xifres de l’edició anterior tant en participació d’empreses com d’alumnes. Cada empresa disposava de 20 minuts per exposar els trets fonamentals de la companyia i donar a conèixer les ofertes de treball i pràctiques destinades als participants. La Directora General del Grup CETT, Maria Abellanet destaca que en un context econòmic marcat per la crisi “l’experiència de les empreses i la voluntat de aprendre dels joves són una combinació perfecte per afrontar el moment actual”.

En la trobada van participar-hi empreses del sector turístic i representatives de l’administració pública com l’Hotel ArTs, l’Hotel Mandarin, Real Hotels, l’Hotel Majestic, Hotel Hesperia- NH HOTELS, Hotel Juan Carlos I, Grup Sagardi, Unió Catalana d’Agències de Viatges emissores, Porta 22 (Bcn Activa), Grup Serhs, Viatges Corte Ingles, Palau Robert, Eurest Colectividades, Grupo Aramon (Cerler i Formigal) i el Servei Català d’Ocupació (Generalitat de Catalunya), entre altres.

Els responsables de RRHH d’algunes de les empreses participants han valorat l’involucració de la gent jove en les noves tecnologies com un aspecte essencial d’apropament als nous clients. També han destacat la necessitat d’incorporar professionals joves perquè són una injecció de motivació, il·lusió i passió per a la professió.

Back to top button