superior

Formació

El CETT, la UB i La Fundació Alicia es mobilitzen per la Marató de TV3

Ferran Adrià impartirà, el proper dia 15 de desembre a les 12.00h a l’Hotel Alimara del CETT, una màster class oberta al públic per recaptar fons a favor de la Marató de V3. L’acte comptarà amb la col•laboració del presentador i periodista Albert Om.

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara com ara, no tenen curació definitiva. L’edició d’aquest any està dedicada a la regeneració i el trasplantament d’òrgans i teixits.

Per al CETT, la Universitat de Barcelona i la Fundació Alícia és tan important la recaptació econòmica i la divulgació científica, com la conscienciació i educació solidària del seu alumnat i de la societat en general.

Comptar amb el suport del sector també és fonamental, per això s’està duent a terme una àmplia campanya de difusió entre les empreses del sector hoteler, turístic i gastronòmic, per tal que se sumin i facin seva aquesta iniciativa solidària.

Per tal de recaptar fons s’ha obert un número de compte específic a Unnim 2059 0628 10 80-000558-54 perquè totes aquelles persones i/o empreses que ho desitgin es subscriguin a l’anomenada "Fila Zero" i puguin fer arribar la seva aportació.

Els assistents si ho prefereixen podran fer el seu lliure donatiu en unes urnes que s’ubicaran a l’entrada de la sala on se celebrarà la màster class.

 

 

Articles relacionats

Back to top button