superior

Transport

El caos aeri: 4 vegades més vols endarrerits o cancel·lats que l’any passat

L’estiu ha deixat un balanç aeri desolador en el conjunt del sistema aeroportuari espanyol. 9.300 vols s’han retardat o cancel·lat amb Barcelona, ​​Madrid i Palma de Mallorca com les destinacions més afectats per les incidències.

Segons dades facilitades per la plataforma AirHelp, que tramita compensacions a viatgers, les afectacions han estat quatre vegades superior a les de l’any passat. I la xifra de 2018 és encara més gran als prop de 1.500 vols afectats pels mateixos motius en 2015.

A nivell global, les aerolínies que han patit un major nombre de retards o cancel·lacions en aquest període, es troba Vueling Airlines amb més de 12.800 vols afectats, seguit de Ryanair amb més de 10.100 vols; Iberia ocupa la posició tercera d’aquest rànquing amb més de 8.100 vols afectats, seguida d’EasyJet, detalla AirHelp.

El 29 de juliol d’aquest any ha estat el dia amb major nombre de vols cancel·lats o retardats. Amb prop de 3.200 vols afectats és la quantitat superior als pitjors dies dels últims quatre estius.

Articles relacionats

Back to top button