superior

DestinacionsEmpreses

Doctor Music Festival cancel·la definitivament el seu segon intent de ressuscitar

La promotora Doctor Music Festival ha anunciant en un comunicat que “s’ha vist obligada a cancel·lar l’edició d’aquest any, prevista per als dies 12, 13 i 14 de juliol en el Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló”. La reubicació del festival no ha estat ben acollida pel públic (inicialment estava previst als Pirineus) i ha causat devolucions d’abonaments, que sumat a la baixa venda de tiquets han forçat els organitzadors a suspendre’l.

En el comunicat denuncien “l’incomprensible i arbitrària decisió de l’Agència Catalana de l’Aigua” que els va forçar a traslladar-se d’Escalarre (Valls d’Àneu) a Montmeló. Es va tractar d’un “cap duríssim” per al Doctor Music Festival atès que “el ritme de venda d’entrades per al nou emplaçament no ha assolit la quantitat mínima requerida per oferir l’experiència que des de sempre havíem somniat”, afirmen.

El festival de la vaca es considera el més gran del sud d’Europa i un referent del turisme musical similar al Primavera Sound. Oferia l’experiència de de conèixer i compartir tres dies i tres nits amb altres persones atretes per la música. Lamenten que per decisions burocràtiques el Pallars hagi perdut el benefici econòmic que produeix el festival, així com el seu alt valor cultural i social.

Doctor Music retornarà l’import dels abonaments i de les entrades ja adquirits.

La pèrdua del Doctor Music, un desastre turístic pels Pirineus

El festival de música d’Escalarre serà una revolució pels Pirineus

Articles relacionats

Back to top button