superior

Destinacions

El cap de setmana “Catalunya, Hola Família!” anima a 14.000 nens i nenes a fer turisme

Les 25 destinacions de turisme familiar certificades per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) han rebut uns 14.000 nens i nenes durant el cap de setmana del 7 al 9 juny caracteritzat pels descomptes dels allotjaments i les activitats programades per al lleure en família.

120 empreses d’arreu de Catalunya han participat en aquesta segona edició del “Catalunya, Hola Família!”. Els allotjaments turístics han ofert dues nits al preu d’una per incentivar les reserves durant aquests tres dies. Pel que fa a les més de 200 activitats familiars dissenyades especialment per a aquest cap de setmana, totes han estat gratuïtes o amb descomptes del 50%. Una de les propostes més destacades ha estat el joc d’aplicació mòbil “Llegendes en família” que permetia a les famílies buscar i “caçar” a l’estil Pokemon Go els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaven per les diferents destinacions familiars catalanes certificades.

El turisme familiar és un dels projectes estratègics en la promoció turística de Catalunya. Viatjar a Catalunya acompanyat de la família i els fills és la més freqüent. El 31,9% del turisme que ve a Catalunya és familiar, xifra que arriba al 45% durant els mesos d’estiu i genera prop de 4.000 milions d’euros.

Les 25 destinacions participants estan certificades per l’ACT amb les marques “Platja en Família” i “Natura i Muntanya en Família”. En el cas de la costa han estat Blanes, Calella, Calafell, Calonge-Sant Antoni, Cambrils, Castelldefels, Castell-Platja d’Aro, El Vendrell, Lloret de Mar, Pineda de Mar, Roses, Salou, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador, Santa Susanna, Torroella de Montgrí-l’Estartit, Vila-seca-La Pineda Platja i Vilanova i la Geltrú. Pel que fa a les destinacions de natura i muntanya han participat Pirineus-Noguera Pallaresa, Vall de Boí, Valls d’Àneu, Berga, Vall d’en Bas-Les Preses, Muntanyes de Prades i Els Ports.

També s’han adherit 6 instal·lacions certificades amb la marca “Equipament familiar” com són el Zoo del Pirineu, Centre Gaudí de Reus, l’estació de muntanya Vall de Núria, L’Aquàrium de Barcelona, Illa Fantasia i Catalunya en Miniatura.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button