superior

Aeri

Vueling aporta mig milió de turistes estrangers a Catalunya aquest estiu

L’aerolínia Vueling transportarà aquest estiu més d’un milió de turistes a Espanya dels quals, el 55% arriben a l’aeroport del Prat.

Vueling connecta Barcelona amb 45 destinacions d’Europa, nord d’Àfrica i Orient Pròxim, i copa el 22% de quota de mercat en aquest aeroport. Catalunya és la segona destinació més sol•licitada pels clients internacionals de Vueling amb sis rutes molt bé posicionades aquesta campanya estival. El 84% de la ruta Moscou-Barcelona corresponen a passatgers internacionals, i en el cas de Sant Petersburg-Barcelona el percentatge és el 79%. Les altres rutes de la xarxa Vueling que més turistes estrangers aporten al Prat són: Gènova- Barcelona on el 73% dels bitllets es venen a Itàlia; Zuric, amb un 71% o Burdeus amb un 66%.

Les Illes Balears és la destinació més sol•licitada pels clients internacionals de Vueling que copen les ocupacions dels vols com és el cas de Toulouse-Eivissa, amb un 91% del total de passatgers origen França, o el Roma-Mahó amb el 80% de passatgers italians, a més del París-Palma amb un 74% de bitllets venuts a París, i l’Àmsterdam-Palma amb un 66% de venda internacional.

L’estratègia de la companyia aquest 2011 és l’obertura i promoció de noves rutes internacionals a França, Itàlia i Suïssa així com l’increment de vols directes a Europa de l’Est. Àlex Cruz, Conseller Delegat de Vueling, afirma que “des de gener hem donat un pas més ampliant els nostres esforços en la promoció internacional de les nostres destinacions i estem convençuts que aquesta labor a poc a poc està donant els seus fruits”.

Entre els mesos d’abril i juny, i pendent de les xifres dels grans mesos estivals de juliol i agost, Vueling ha transportat 3.250.000 passatgers en tota la seva xarxa dels quals 1.480.000 corresponen a rutes internacionals i d’aquests 790.000 són clients amb origen de compra internacional.

El mes de juliol l’ha tancat amb 1,4 milions de passsatgers, un 22,2% més que el juliol de 2010, amb un factor d’ocupació dels seus vols el 78%, el que suposa un augment de quasi quatre punts pecentuals. Vueling justifica aquestes dades per l’augment d’activitat en les noves bases de Toulouse i Àmsterdam

Back to top button