superior

abajo

Destinacions

Sant Pere Pescador aconsegueix certificar-se com a Destinació de Turisme Familiar

La Costa Brava suma el municipi de Sant Pere Pescador a la seva oferta certificada com a destinació especialitzada per a famílies. Ha rebut el diploma que l’acredita com a Destinació de Platja en Família.

Aquest segell garanteix que un bon nombre d’empreses de la localitat compleixen amb els requisits marcats per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) per tenir una oferta adaptada a aquest públic. Concretament 28 establiments del municipi estan adherits a aquest segell: 10 allotjaments turístics, 11 restaurants, 6 empreses d’activitats culturals, d’oci i lleure, i una oficina de turisme. Aquest volum d’establiments suposa el 67% de l’oferta turística total de Sant Pere Pescador.

Un dels objectius d’aquesta certificació és atraure més clients i de major qualitat gràcies a oferir un producte especialitzat en base a les necessitats específiques de la demanda familiar. Entre els serveis que ha d’oferir destaca un programa d’animació, serveis i activitats per a nens; instal·lacions adequades per als més petits en zones públiques, allotjaments i oferta complementària, i una especial atenció a les normes de seguretat.

L’entorn del municipi destaca pels seus espais naturals el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i una badia, en la que també es troben les localitats de Castelló d’Empúries, L’Escala i Roses, que forma part del Club de les Badies Més Belles del Món.

Però les seves platges, gairebé set quilòmetres de dunes verges i que són un referent en el món dels esports nàutics, són una característica essencial per aconseguir el segell de destinació de platja familiar.

A Catalunya hi ha 23 destinacions adherides als segells de Turisme Familiar de l’ACT. 19 destinacions estan certificades com a Platja en Família: Blanes, Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro, Lloret de Mar, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador, i Torroella de Montgrí-L’Estartit, a la Costa Brava; Calella, Castelldefels, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Santa Susanna, i Vilanova i la Geltrú a Costa Barcelona; i Calafell, Cambrils, El Vendrell, Salou, i Vila-Seca/La Pineda Platja, a la Costa Daurada.

Per altra banda, el segell Natura i Muntanya en Família compta amb 4 destinacions certificades: Muntanyes de Prades a la Costa Daurada i Berga, La Vall de Boí i Les Valls d’Àneu als Pirineus. A més, 6 destinacions més es troben actualment en procés de certificació.

Articles relacionats

Back to top button