superior

DestinacionsEmpreses

El turisme MICE deixa a Barcelona 1.500 milions d’euros

La ciutat de Barcelona manté amb força l’activitat del turisme de reunions i aquest any tancarà amb més de 450 congressos. Aquesta empenta li ha permès el reconeixement com a Millor destinació de reunions i conferències 2017 en els World Travel Awards.

Aquest reconeixement corrobora el posicionament de Barcelona en el turisme MICE o de negocis. L’any passat va situar-se com a tercera ciutat amb major nombre de congressos internacionals amb un total de 181 reunions, només per darrera de París (196) i Viena (186). Enguany, segons ha informat el Consorci Turisme de Barcelona, preveu un resultat similar i “ja hi ha confirmats entre octubre i desembre 91 congressos que aplegaran 80.100 delegats”.

Turisme de Barcelona va ser pioner a l’Estat en la promoció de la ciutat com a destinació de congressos, convencions i viatges d’incentius creant l’any 1983 el programa especialitzat Barcelona Convention Bureau. Segons les últimes dades del BCB, el turisme de reunions a Barcelona deixa uns ingressos econòmics directes de 1.500 milions d’euros a l’any.

En els últims quatre anys, Barcelona ha guanyat en tres ocasions la distinció de millor ciutat internacional per a reunions professionals i congressos (anys 2014, 2015 i 2017).

Articles relacionats

Back to top button