superior

abajo

Organismes / Política turística

42 milions per a la campanya de Turespaña de 2009

Turespaña destinarà un pressupost de 42 milions d’euros per a la campanya de publicitat en mitjans offline i online a tot el món durant 2009, amb una especial incidència en el mercat emissor alemany.

La campanya es podrà veure en 34 mercats entre els quals es troben els principals països emissors de turisme d’Europa, Amèrica i Austràlia. El mercat alemany es durà la major part del pressupost, amb prop de sis milions d’euros.

Turespaña vol que la campanya estigui orientada a associar la imatge d’Espanya a una marca turística amb valors com: varietat de productes, destinacions i singularitat de l’oferta.

L’agència de comunicació MPG que ha guanyat el concurs públic publicitari, tindrà com objectiu principal ressaltar aquells atributs diferencials d’Espanya en matèria de turisme enfront dels seus competidors. Per això se centraran en la forma i l’estil de vida espanyol, proximitat, seguretat i qualitat. Altre aspecte de la comunicació promocional es basarà en la personalització de l’oferta, la riquesa de patrimoni i els esdeveniments culturals.

Rafael Urbano, director de MPG Madrid, en declaracions a agències ha assenyalat : "En moments d’incertesa considerem fonamental invertir en estratègies de diferenciació, com ha fet Turespaña. Creiem que aquest tipus de campanyes són un element clau que determinarà el futur de les companyies. "

Back to top button