superior

abajo

DestinacionsEmpreses

Obre a Xangai el parc temàtic que serà el més visitat del món

Disney ha inaugurat el seu primer parc temàtic al continent asiàtic. Ubicat a Xangai preveu rebre 50 milions de persones l’any i convertir-se en el parc més visitat del món.

Mickey Mouse i Minnie, els personatges més significatius de la companyia Disney, ja han desfilat en l’acte inaugural d’aquest parc que ha comptat amb la presència de les autoritats xineses encapçalada pel viceprimer ministre del país. L’aposta del govern pel turisme és clara i per això ha facilitat l’aterratge de la multinacional nord-americana a la Xina amb un resort d’oci.

El nou complex compta amb les habituals atraccions i un conglomerat d’hotels. Com a curiositat, el parc tindrà el Castell Encantat Disney més alt del món. La inversió ha estat superior als 5.500 milions de dolars i és la més important que ha realitzat l’empresa a l’estranger.

Han estat 5 anys de construcció per a una instal•lació de dimensions una mica més reduïdes que els altres 5 parcs de la companyia. Els directius de Disney fa 14 anys que van iniciar les converses amb les autoritats xineses i en 2009 van rebre l’autorització per fer la inversió.

La Xina està construint més parcs d’atraccions que qualsevol altre país del món. Empreses com DreamWorks i la mateixa Wanda que planeja obrir-ne 15 parcs a la Xina, provocaran una forta competència a Disney. Els analistes econòmics calculen que seran necessaris 10 anys perquè l’empresa nord-americana entri en beneficis.

Xangai és una de les ciutats més poblades del món, amb 18 milions de persones, i una de les urbs més dinàmiques econòmicament que atreu visitants de negocis i molts turistes.

El client principal serà el potent turisme intern xinès que està en constant progressió degut al desenvolupament de la classe mitjana xinesa.

Articles relacionats

Back to top button