superior

Transport

Reprenen els insostenibles vols enlloc

L’impacte del coronavirus ha portat a les aerolínies a una situació crítica. Els avions aparcats als aeroports són insostenibles i per això algunes companyies “van innovar” amb els vols sense destí. Avions que s’enlairen, però sense ruta prevista perquè no porten enlloc.

Una d’aquestes propostes la lidera l’aerolínia japonesa All Nippon Airways (ANA). La companyia va realitzar al desembre vols panoràmics oferint vistes al sol naixent per Cap d’Any. Ara, ANA vol repetir amb més vols sense destinació en el seu Airbus380  aquest mes de març.

L’excusa per a aquests vols que semblen insostenibles mediambientalment és que els avions es deterioren per falta d’ús i que les tripulacions han de mantenir-se en forma. All Nippon Airways utilitzarà les seves particulars aeronaus identificades amb una tortuga per realitzar vols d’unes tres hores. Les sortides seran des de l’aeroport de Narita a Tòquio i es dirigiran cap al sud, envoltaran la badia d’Ise i tornaran pel mar fins a la capital nipona.

L’aerolínia diu que té alta demanda de passatgers per a aquests vols i sortejarà els bitllets entre els interessats. Els preus oscil·len entre els 270 euros per als més econòmics fins als 800 euros en una de les suites de primera classe.

ANA sap que per gaudir de les vistes panoràmiques en un vol cal comptar amb seient en finestreta. Així que planeja oferir més al·licients als passatgers com menjars temàtiques i regalar souvenirs.

Articles relacionats

Back to top button