superior

Destinacions

Les Viles Termals de Catalunya volen créixer

El proper mes de novembre, el Consorci Viles Termals celebrarà un any de la seva presentació oficial. A uns mesos d’aquest aniversari, un dels principals objectius és posicionar Catalunya com a destinació termal de qualitat a nivell nacional i internacional sota la marca comú “Viles termals catalanes. Terra i aigua”.

El Consorci acaba de posar en marxa el Pla de Desenvolupament que ha de marcar les línies estratègiques a seguir en els propers anys. Una d’elles és ampliar el nombre de municipis que en formen part i que s’afegirien a les viles que el formen actualment: Benifallet, Caldes d’Estrac, Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, El Vendrell, La Garriga, Sant Climent Sescebes, Sant Hilari Sacalm i Santa Coloma de Farners.

El Pla de Desenvolupament permetrà obtenir una radiografia de l’estat de les destinacions termals, elaborar estratègies de promoció i planificar les accions i la comunicació més adequades per al seu correcte posicionament.

Una de les motivacions que va impulsar la creació d’aquesta entitat va ser la necessitat de revitalitzar i d’adaptar els centres termals a una nova realitat on “els centres atenen una demanda creixent i diversificada d’usuaris”. Cal tenir en compte que, a més dels recursos termals, aquestes viles ofereixen un patrimoni cultural, natural i gastronòmic ric i de qualitat que les poden convertir en una proposta turística de primer ordre.

Back to top button