superior

Reportatges

El turisme queda relegat al ministeri ‘calaix de sastre’

El nou executiu espanyol liderat per Mariano Rajoy ha tornat a situar el Turisme en un ministeri ‘poti-poti’. Energia, Turisme i Agenda Digital és la denominació escollida per a aquest nou ministeri que dirigirà Álvaro Nadal.

Fins al seu nomenament Nadal exercia de director de l’Oficina Econòmica de la Presidència del Govern i era un dels principals assessors en matèria econòmica de Rajoy. Compta amb experiència en l’àmbit del comerç internacional i els que el coneixen diuen que és un dels millors valors amb què compta el govern, tot i que expliquen que darrera del seu posat “liberal” s’amaga un “intervencionista”. La seva relació amb el turisme no és molt profusa però ha tingut diverses funcions vinculades com la de vocal de la comissió de Comerç i Turisme.

L’organigrama del govern espanyol segueix relegant al sector turístic, un dels pilars de l’economia del país, a una posició poc destacada. La remodelació ha traslladat Indústria a la cartera d’Economia, que dirigirà Luís de Guindos, deixant orfe al Turisme en un ministeri allunyat de l’activitat productiva industrial i econòmica.

Articles relacionats

Back to top button