superior

Fires i Congressos

Girona acollirà un dels festivals de la bicicleta més importats del món al juny del 2017

Es tracta del SEA OTTER, un reconegut esdeveniment californià, que per primera vegada visitarà Europa del 2 al 4 de juny.

La Sea Otter fa 25 anys que se celebra a Laguna Seca (Califòrnia) i és un festival dedicat al ciclisme i els esports a l’aire lliure. Està considerat com un dels més complets i importants del món. En la seva primera visita a Europa la ciutat de Girona ha estat l’escollida. El certamen tindrà lloc del 2 al 4 de juny al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i els seus voltants, ocupant una totalitat de més de 50.000 m2. El pavelló i part de la zona exterior acollirà la zona principal d’exposició, que mostrarà productes, accessoris i serveis relacionats amb el sector de la bicicleta. Però el festival també comptarà amb proves populars, exhibicions i proves d’alt nivell internacional. Entre aquests esdeveniments esportius, que tindran la sortida i arribada als voltants de Fontajau,  i que recorreran la Costa Brava i el Pirineu de Girona destaquen la Copa Catalana Internacional Biking Point de BTT, la Scott Marathon o la Pirinexus 360 Challenge.

2017, Any del Cicloturisme a la Costa Brava i Pirineu de Girona
SEA OTTER_1El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha presentat aquest festival, que portarà per títol SEA OTTER EUROPE COSTA BRAVA-GIRONA BIKE SHOW a l’ajuntament de Girona. I és que el Sea Otter Europa compta amb el suport de totes les institucions, com ho demostra el fet que junt al director del Patronat de Turisme, Ramon Ramos, també van assistir a la presentació la tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica de l’ajuntament gironí, Glòria Plana i el representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Josep Pujols.

Ramon Ramos va aprofitar aquesta presentació per avançar que l’any 2017 serà declarat Any del Cicloturisme a la Costa Brava i Pirineu de Girona i es celebrarà amb tot un seguit d’accions promocionals i de màrqueting, aprofitant també que Girona-Costa Brava i Pirineu de Girona és una de les destinacions més importants d’Europa en turisme actiu.
El Sea Otter Europe Costa Brava Girona Bike Show ve a premiar l’esforç de la demarcació vers el món de la bicicleta, ja que ha aconseguit posicionar-se com una destinació esportiva ciclista de referència del sud d’Europa.

El director del festival serà Oriol Sallent, una persona molt vinculada al món de la bicicleta i el turisme des de fa molts anys. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esport i Doctor en Turisme, Dret i Empresa, és membre del Grup de Recerca Organizational Networks and Innovation in Tourism (ONIT) de la Universitat de Girona i va ser un dels pioners en el món dels centres BTT de Catalunya.

Articles relacionats

Back to top button