superior

Fires i Congressos

El turisme referma el sector de la restauració

El saló de l’equipament, maquinària i serveis per a hostaleria i col·lectivitats, Hostelco, torna a sumar el Fòrum Gastronòmic i el Congrés de Restauració Col·lectiva per conformar la Barcelona Hosting Week

Del 23 al 26 d’octubre 2016 www.hostelco.com convertirà Barcelona en la capital de l’hospitality presentant una plataforma sectorial de la indústria gastronòmica que inclourà tota la cadena de valor del sector, des de l’equipament fins a l’elaboració i distribució del producte.

Al costat d’Hostelco se celebrarà el Fòrum Gastronòmic, la trobada culinària de referència que en aquesta ocasió se centrarà en el ‘univers del dolç’ i que comptarà amb la presència d’Oriol Balaguer, Christian Escribà, Jordi Butron o Xano Saguer, entre altres. A més, també participaran reconeguts xefs com Jordi Cruz, Carme Ruscalleda o els germans Torres. Tots ells realitzaran tallers i demostracions per mostrar les noves tendències i tècniques als professionals i usuari final. Els esdeveniments coincidiran a més amb el Congrés de Restauració Col·lectiva, l’únic dedicat exclusivament a la restauració social que celebra la seva segona edició.

Les 126 empreses integrades en la Federació Espanyola de Fabricants de Maquinària per a Hostaleria tenen una facturació global estimada superior als 1.300 milions d’euros. El bon comportament del turisme és actualment clau en el sector. Segons el president d’Hostelco, Jordi Roure, “les empreses han incrementat les seves vendes nacionals en els dos últims anys de l’ordre d’un 10% anual”

Articles relacionats

Back to top button