superior

Destinacions

Rutes amb moto pels pobles més bonics d’Espanya

Una nova proposta turística s’ha llançat per atreure a un públic ‘moter’. L’Associació dels Pobles més Bonics d’Espanya ha pensat deu rutes que transcorren pels 44 municipis que formen part de la seva xarxa.

Amb “Pobles moters” els amants de la moto ja tenen aquesta iniciativa al seu abast per conèixer el patrimoni, la cultura i les tradicions dels pobles que destaquen per la seva bellesa. A més, l’associació ha ideat un passaport, similar a l’utilitzat en el camí de Sant Jaume, que els moters aniran segellant al seu pas pels pobles punt de control.

Encara que el projecte s’ha donat a conèixer durant l’estiu la intenció és que els turistes es moguin entre els mesos de setembre i desembre. Els recorreguts varien entre els 130 i els 470 quilòmetres i estan pensats per recórrer-se en cap de setmana, des d’un a tres dies. El turista podrà escollir l’itinerari que consideri més oportú.

Tots aquells que acabin alguna de les rutes proposades amb el seu segell corresponent passaran a convertir-se en “Amics dels pobles més bonics d’Espanya”. Els municipis que formen part d’aquesta xarxa no superen els 15.000 habitants.

Articles relacionats

Back to top button