superior

Transport

Jet2 planeja acomiadaments a Espanya

Afectarà un miler de treballadors, un 35% de la plantilla

La premsa britànica ha informat de la intenció de l’operador Jet2.com d’eliminar centenars de llocs de treballs als aeroports espanyols. L’empresa britànica ha analitzat el seu negoci i ha arribat a la conclusió que necessita eliminar plantilla a Espanya.

La companyia té previst negociar amb els representants sindicals el procés d’acomiadament que afectarà centenars de persones de les bases d’Alacant a la península i a les Balears (Palma de Mallorca) i les Illes Canàries (Tenerife, Gran Canària, Fuerteventura i Lanzarote). Els càlculs apunten a que afectarà al voltant del 35% de la plantilla, el que significaria un miler de llocs.

L’afectació serà tant a personal de cabina com de terra i facturació d’equipatges. L’operador britànic no ha explicat si en paral·lel als acomiadaments farà una reestructuració de les seves connexions aèries amb Espanya. Val a dir que Jet2.com ofereix vols de baix cost tant regulars com de xàrter i que està considerada com la tercera companyia aèria més gran del Regne Unit, darrere d’easyJet i British Airways.

Articles relacionats

Back to top button