superior

abajo

Empreses

El turoperador Nobeltours passa per una situació econòmica crítica

El turoperador Nobeltours ha assegurat en un comunicat que està passant "una crítica situació econòmica" i emplaça a les agències que treballen amb ells a reubicar els seus clients amb altres turoperadors per evitar possibles talls de serveis per part d’alguns proveïdors.

No obstant això, la Unió Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades (Ucave) ha considerat que Nobeltours actua "de bona fe" al reconèixer les seves dificultats econòmiques provocades per la descapitalització fruit dels impagaments.

En declaracions a EuropaPress, el president d’Ucave, Rafael Serra, ha assenyalat que alguns dels seus associats han tingut problemes amb reserves a la Xina, que ja s’han traspassat a altres majoristes, i que en algun cas s’ha solucionat amb la devolució dels bitllets i la cancel•lació dels serveis en terra en el país asiàtic.

No obstant això, ha advertit que la solució no és tan fàcil en tots els casos, i ha justificat el recel de les agències, sobretot en temps de crisis, cap al turoperador.

Així mateix, ha subratllat que des de l’entitat s’estan reconduint les reserves que es poguessin veure afectades per a minimitzar els perjudicis als seus clients i evitar que haguessin de tornar a pagar als proveïdors una vegada en la destinació, quelcom que podria elevar el cost del viatge a la Xina d’una família de cinc persones fins als 15.000 euros./Ag EP

Back to top button