superior

Destinacions

Lloret de Mar treballa per consolidar-se dins el turisme de reunions

De cares a la tardor es continua consolidant el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar amb nous i importants esdeveniments corporatius com el de l’empresa OKQ8; la principal cadena d’estacions de serveis a Suècia i que té una plantilla de més de 2.600 treballadors.

L’empresa OKQ8 ha confirmat que organitzarà —del 28 de setembre al 5 d’octubre— la seva convenció anual a Lloret i que hi participaran 550 directius provinents de Suècia i Dinamarca.

Tot i que el turisme de reunions i esdeveniments ja té una llarga trajectòria a Lloret de Mar, l’estructuració del Lloret Convention Bureau ha donat un nou impuls a aquest segment d’oferta.

El pla d’accions del Lloret Convention Bureau inclou diferents agendes comercials a empreses potencials i accions de promoció amb altres organismes supramunicipals, com són el Catalunya Convention Bureau i el Costa Brava Girona Convention Bureau, i això en paraules del regidor de turisme Jordi Orobitg “ha permès donar una major visibilitat al potencial de la destinació en aquest segment i fer possible la captació de nous esdeveniments corporatius de marques internacionals”

Durant el primer semestre de 2014 Lloret de Mar ha estat la seu de diferents convencions i reunions corporatives de marques internacionals com la firma advocats Bird & Bird, que va portar a la destinació més de 50 advocats provinents de les 25 seus que la multinacional té arreu del món, o les reunions corporatives organitzades per les reconegudes marques de dermocosmètica Avène i Nivea.

Segons les dades de turisme de reunions de 2013 a Lloret més del 50% de les reunions que es van celebrar a aquesta vila van ser convencions i incentius d’empresa, molt per sobre de les xifres de congressos, jornades i seminaris d’àmbit públic. Durant 2013 es van celebrar a Lloret més de 150 reunions amb un total de més de 20.000 delegats.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button