superior

abajo

Empreses

Transavia.com creix un 58% a Catalunya

L’aerolínia holandesa transavia.com ha crescut un 58% en les rutes amb Catalunya en el primer tram del seu any financer del 2011(d’abril-juny). Ha transportat 140.000 passatgers, xifra que implica un increment de 50.000 passatgers, respecte al mateix període de l’any passat.

La companyia aèria ha destacat que també s’han incrementat les reserves catalanes dels seus serveis un 30% i que, després del llançament de la nova ruta Barcelona-Eindhoven el 21 d’abril, el trajecte ja té el 90% d’ocupació.

El vicepresident de la companyia, Norbert Zoet, ha explicat que "les rutes des de i cap a Catalunya –Barcelona i Girona–, han generat en el primer trimestre prop del 34% dels passatgers del trànsit total de línia regular entre Espanya i Holanda", cosa que segons la seva opinió mostra la importància de les connexions amb Catalunya.

Creixement del 39% a Espanya

Transavia, amb 410.000 passatgers transportats en les seves rutes entre Espanya i Holanda, 115.000 més que en el mateix període de 2010, ha crescut un 39% a Espanya.

De l’abril fins a juny, l’aerolínia ha llançat quatre noves rutes entre Espanya i Holanda, unint les ciutats de Madrid i Rotterdam, i Barcelona, Eivissa i Palma de Mallorca amb la localitat d’Eindhoven.

Aquests nous trajectes se sumen als que la companyia ja operava a Espanya, i entre les quals destaca el trajecte que uneix diàriament València amb Amsterdam, que va aconseguir en el primer trimestre transportar a 24.000 passatgers, un 25% més que en el mateix període de l’any anterior.

"És evident que un creixement tant significatiu a Espanya no és de tipus orgànic, sinó el resultat d’una optimització de producte i serveis, la màxima transparència per al passatger i tarifes baixes", ha remarcat el vicepresident de la companyia, Norbert Zoet.

Back to top button