superior

DestinacionsFires i CongressosServeis

El principal congrés mundial de blocaires de viatges es farà a Lloret de Mar

TBEX EU 2015 reunirà 800 blocaires de viatges de tot el món a Lloret de Mar del 29 d’abril al 3 de maig de 2015. Aquest congrés repeteix, després de 3 anys, seu a la Costa Brava. En l’edició de 2012 ja van participar 350 blocaires que van generar un impacte a les xarxes socials de 147 milions d’impressions, arribant a 28 milions de persones de 63 països.

El municipi es convertirà en l’epicentre mundial de blocaires de viatges, escriptors de mitjans online i creadors de continguts de turisme. L’anunci de l’elecció de la seu del congrés TBEX EU 2015 a la Costa Brava es va comunicar en el marc del congrés d’enguany celebrat a Atenes.

El regidor de turisme de Lloret, Jordi Orobitg, considera que “actualment els blocaires de viatges s’han convertit en una referència a l’hora de buscar informació sobre les destinacions i a més, gaudeixen d’una gran credibilitat; és tracta per tant d’una gran oportunitat per donar visibilitat de tota l’oferta turística de Lloret de Mar”

TBEX Europa Costa Brava 2015 se celebrarà al Palau de Congressos Olympic de Lloret de Mar, i tindrà una durada de dos dies en els que els participants assistiran a conferències especialitzades i compartiran coneixements i experiències. L’objectiu dels organitzadors del congrés és mobilitzar als blocaires i ajudar-los amb la seva promoció i la seva feina, així com oferir suport a les empreses de relacions públiques i els professionals de la indústria per connectar amb els creadors de continguts i obtenir beneficis per les seves marques i destinacions.

La qualitat de les infraestructures congressuals de Lloret de Mar, l’oferta turística del municipi costaner i del conjunt de la destinació van ser decisives en l’elecció de la Costa Brava per part dels organitzadors del congrés que van realitzar la visita de prospecció arran de la candidatura presentada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

A més, el Patronat de Turisme oferirà programes complementaris d’activitats –excursions, blogtrips temàtics i sessions de networking- dirigides als blocaires participants amb l’objectiu de donar-los a conèixer la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona, així com altres destinacions de Catalunya, a fi de seguir-la posicionant a escala internacional a les xarxes socials.

Articles relacionats

Back to top button