superior

Destinacions

CuinaVO, cuina vallesana

El Vallès Oriental ja té el seu col•lectiu de cuiners i restaurants que neix “per reivindicar sabors i gustos que s’estan recuperant per la pagesia de la comarca i mostrar l’estret lligam que hi ha entre cuina i territori”.

La primera actuació conjunta del col•lectiu Cuina VO són les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Vallès, que fins al 15 de setembre duu a les taules dels restaurants menús i plats elaborats amb varietats locals d’aquest fruit.

CuinaVO, nascut aquest estiu, està format per 13 cuiners que volen apropar els productes locals i de qualitat de la comarca al públic mitjançant accions gastronòmiques.

Els restaurants que en formen part són: Mirko Carturan, Robert de Nola, Can Candelich, Can Cuch, la Rectoria de Palou, El Pla, Can Major, El Jardí, El Cruce, La Mama, El Bellver, El Folló i El Sauló. La voluntat, però, és la d’aglutinar el màxim de restaurants de la comarca i crear un pont de col•laboració amb els productors de qualitat de la zona.

El projecte CuinaVo està impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, té el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, la implicació directa del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, del Convívium d’Slow Food del Vallès Oriental i de l’Associació Llavors Orientals.

[HOME]

Back to top button