superior

EstudisMercatsReportatges

Àsia, l’esperança de futur pel món del turisme

Àsia superarà a la resta de continents com a potència econòmica i demogràfica. També mostrarà una superioritat en aspectes tecnològics i a nivell social adoptarà valors i comportaments més occidentals, segons els experts.

En aquest camí d’evolució ja trobem una classe mitjana asiàtica que té com a prioritat viatjar. En 5 o 10 anys voldran sortir del seu continent i les destinacions europees haurien de ser conscients del fenomen que suposarà i hauran d’estar preparades per poder atreure aquest nou emissor. Un exemple és la Xina, en el 2017 va emetre a l’exterior 131 milions de turistes, un 5,7% més que l’any anterior. També és un receptiu turístic important amb 139 milions de turistes, 824 hotels de cinc estrelles i més de 2.400 de quatre.

Per altra banda, el desenvolupament d’Àsia també comporta una oportunitat d’inversió turística. En aquests moments la rendibilitat hotelera en aquest continent és més elevada que en cap altra zona del món. Així doncs, el futur hoteler passa per la inversió a Àsia. Companyies com Melià podrien doblar la seva presència en el continent en els propers anys.

Articles relacionats

Back to top button