superior

Destinacions

Alternativa a la Barcelona Opportunity Week

Barcelona no organitzarà el 2013 una nova edició de la Barcelona Opportunity Week (BOW). En el seu lloc, impulsarà una nova proposta per potenciar el producte agroalimentari i vitivinícola de la ciutat.

La nova proposta se celebrarà en primavera i intentarà que també arribi als turistes que, segons Turisme de Barcelona, “quedaven una mica despenjats de l’Opportunity Week".

Segons la institució, en aquests moments els set dies en què la capital catalana oferia descomptes i promocions en hotels, restaurants i espais culturals deixa de tenir sentit “perquè les ofertes proliferen tot l’any i perquè les necessitats de les empreses de la ciutat són unes altres".

Barcelona, millor destinació europea

La capital catalana segeuix acaparant guardons. La Irish Travel Agents Association (Itta) ha destacat Barcelona com la millor destinació turística europea i ha distingit la ciutat amb un dels premis dels Irish Travel Industry Awards 2013.

Barcelona renova així la distinció de 2011, quan va ser reconeguda com a millor destinació urbana europea.

Els irlandesos generen cada any a Barcelona una despesa en tarja de crèdit al voltant de 16,4 milions d’euros, i el 2012 s’ha registrat un augment de la despesa dels turistes d’aquest país d’un 8% en comparació amb 2011, ha indicat Turisme de Barcelona./Ag. EP

[HOME]

Back to top button