AllotjamentEmpreses

Sofitel ja té el seu hotel insígnia del sud d’Europa

Al costat de la platja de la Vila Olímpica barcelonina, el grup Accor ha inaugurat el seu primer hotel de la marca de luxe a Espanya

Amb 225 habitacions -dues dotzenes suites- Sofitel Barcelona Skipper es converteix en el primer establiment de la marca d’alta gamma a Espanya i el de referència per a la zona sud europea.

El grup francès Accor, que ha reconvertit en oferta de luxe la seva marca Sofitel, ja no tenia a Espanya cap establiment sota aquest nom. L’edifici de Barcelona, ​​que no és propietat del grup hoteler, ha requerit una inversió de 40 milions per adaptar les instal·lacions. Compte amb un restaurant liderat per David Andrés i disposa d’espais pensats per al turisme de convencions i reunions.

La companyia ha volgut destacar que el disseny d’aquest 5 estrelles busca recrear “un apartament parisenc al cor del Mediterrani”. També explica el seu compromís amb la sostenibilitat i remarca els diferents sistemes eficients de què disposa l’hotel.

Accor gestiona uns 5.300 hotels per tot el món i 120 són propietats Sofitel. La marca de luxe té prevista noves obertures al continent americà, asiàtic i australià.24

Articles relacionats

Back to top button