superior

EmpresesTransport

El nou malson de Vueling

Els clients de la companyia aèria tindran una nova ració de problemes gràcies a l'onada de vagues que s'acosten

Els sindicats de Vueling han anunciat el calendari d’aturades que portaran a terme fins al gener com a forma de pressió a la companyia perquè negociï pujada de sous a la renovació del conveni.

L’aerolínia diu que no pot assumir les exigències dels tripulants de la cabina de passatgers (TCP). Considera inviable l’increment que sol·liciten. Així que des de l’1 de novembre fins al 31 de gener del 2023 han posat en marxa la vaga a les seves bases a Espanya per a tots els dilluns, divendres, diumenge i festius.

La mobilització la impulsa el sindicat Stavla, Sindicat de Tripulants Auxiliars de Vols de Línies Aèries. Els representants de l’empresa declaren que continuaran buscant l’acord amb els tripulants, però comenten que el sindicat exigeix ​​un increment superior al 13% a sumar el 6,5% que ja havien acordat aquest any.

Vueling és una de les principals companyies aèries dels aeroports espanyols. Les aturades afectaran directament dates tan significades com el pont de la Constitució i les vacances nadalenques.

Articles relacionats

Back to top button