superior

Lloret de Mar

Lloret de Mar: continua l’aposta pel turisme de reunions

El Lloret Convention Bureau continua amb la seva tasca de posicionar Lloret de Mar en el mercat del turisme de congressos, convencions i incentius, obrint el municipi a un nou perfil de visitant.

L’oferta en aquest segment del municipi de la Copsta Brava ha estat present al Buy Catalunya 2011 Meetings, Incentives and esdeveniments, jornada comercial organitzada pel Catalunya Convention Bureau a Barcelona.

El Buy Catalunya és una trobada on es conviden els principals organitzadors d’aquest àmbit amb l’objectiu de mostrar i comercialitzar l’oferta d’espais, allotjaments i serveis professionals especialitzats en l’organització de reunions, congressos, convencions, viatges d’incentius i esdeveniments.

El format és tipus workshop, és a dir, mitjançant entrevistes prèviament concertades entre professionals del sector turístic i empreses seleccionades.

En el marc d’aquesta iniciativa promocional, el Lloret Convention Bureau també va participar en un famtrip (viatge de familiarització) previ que va portar al municipi un total de 20 representats de les principals empreses d’aquest sector a fi que coneguessin de primera mà l’oferta de Lloret de Mar./Notícia emesa per Lloret Turisme

El material promocional del Lloret Convention Bureau es troba disponible al web:

http://www.lloretcb.org/convention-bureau/guies-i-publicacions.jsp

Back to top button