superior

EmpresesTransport

Vueling incorpora novetats antipàtiques de facturació d’equipatge

La companyia Vueling vol introduir preus per la facturació de maletes segons el seu pes. Una mesura que posa més inconvenients als clients que ara també hauran d’estar pendents del pes exacte del seu equipatge.

Amb l’excusa d’estimular als viatgers que busquen els bitllets més econòmics han decidit oferir diferents opcions de preu per a les maletes que viatgen a la bodega de l’avió. Ha dividit l’equipatge en trams de 15, 20, 25 i 30 quilos i el preu més baix serà de 8 euros. Amb fraccions de només 5 quilos de diferència la incomoditat serà màxima i denoten clarament l’afany d’aconseguir incrementar l’import del tiquet per viatger.

Per altra banda, ha anunciat que als clientes la tarifa Basic els mantindrà la decisió de limitar-los el nombre de peces d’equipatge en cabina. Només podran portar un mini equipatge de mà (40x20x30 cm) que han de situar sota del seient.

L’aerolinia del grup IAG està orientant la seva imatge a les tradicionals low cost recordant l’estil més antipàtic que practicava Ryanair. Unes pràctiques que la companyia irlandesa va abandonar fa temps al considerar-la no efectiva.

Articles relacionats

Back to top button