superior

abajo

Empreses

Port Aventura es queda sense el Cirque du Soleil aquest estiu

La companyia Cirque du Soleil no presentarà cap espectacle aquest estiu a Port Aventura. Trenquen temporalment l’acord que tenien signat per un període de cinc anys.

Segons han acordat les dues parts, enguany no obriran les portes de la carpa temporal que el circ té al parc. La companyia no estrenava cap espectacle nou a Europa i Port Aventura no volia repetir “Amaluna”, l’última obra del circ canadenc. Aquest espectacle va tenir 115.000 espectadors l’any passat però des del parc consideren que molts dels seus clients són fidels repetidors a les seves instal•lacions i no els convenç el fet d’oferir-los novament aquesta representació.

L’objectiu de Port Aventura era créixer en 1 milió de visitants gràcies a aliances amb Ferrari i Cirque du Soleil. Amb aquestes marques internacionals reconegudes, el parc pretén convertir-se en la millor destinació resort d’Europa.

La col•laboració entre Port Aventura i Cirque du Soleil es va iniciar el 2014 amb l’espectacle “Kooza” i s’allargava fins el 2018. Aquesta temporada era la número tres de les cinc acordades. Les dues parts pensen que en el 2017 portaran un nou espectacle. El primer any del Circ va congregar 100 mil espectadors i l’any passat 115 mil. Aquesta xifra és similar a la que esperen arribar a Andorra on aquest juliol Cirque du Soleil hi presentarà ‘Visión’. Del 2 al 30 de juliol faran 22 funcions amb 5.000 espectadors cadascuna.

Articles relacionats

Back to top button