superior

Destinacions

Una guia per descobrir els Camins de Ronda de Girona

Amb l’edició de Camins de Ronda. La travessa de la Costa Brava, aquesta zona vol posicionar-se com a “destinació òptima per practicar el senderisme”, tot gaudint dels paisatges que ofereix el litoral gironí.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’editorial Triangle Postals i la Fundació Agbar – Sorea han presentat aquesta publicació amb la voluntat de “reivindicar la descoberta d’una de les marques turístiques més importants del món” a través, aquest cop, del turisme actiu.

Els més de 200 quilòmetres que descriu l’autor del llibre, Sergi Lara, es poden recórrer en 12 dies de travessa on el sender de Gran Recorregut GR-92 n’esdevé l’eix vertebrador, tot i que també inclou itineraris alternatius que serveixen per fer d’enllaç entre els diversos trams. Les fotografies que il•lustren el llibre són de Jordi Puig.

La ruta és accessible en la majoria de trams per a un públic general, tot i que en alguns trams alternatius es recomana certa experiència excursionista. L’autor descobreix en el seu camí des de boscos, cales salvatges, grans penya-segats, llargues platges fins a badies i zones d’aiguamolls. A més, destaca la presència de les poblacions costaneres, que ofereixen una gran quantitat de serveis, i la possibilitat de descobrir un ric patrimoni cultural.

Back to top button