superior

Destinacions

Lloret de Mar rep la certificació de Destinació Turística Familiar

Lloret de Mar ha rebut la certificació de Destinació Turística Familiar, iniciativa a la qual s’han acollit més de 120 establiments del municipi.

La inversió total pública i privada per portar a terme aquesta adaptació ha estat de 150.000 euros. Entre els establiments que s’han adaptat a les necessitats de les famílies hi ha un 17% dels allotjaments, el que representa unes 5.000 places; un 15% de restauració; un 22% de comerç; un 27% d’altres activitats turístiques; un 37% de lloguer de cotxes, i un 100% de les oficines de turisme.

L’alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, ha assegurat que el sector turístic privat del municipi està demostrant la seva voluntat de diversificar l’oferta, i ha afegit que “en aquests moments econòmics tan difícils, aquesta inversió privada demostra la voluntat d’assumir els reptes del futur”.

La inversió per adaptar els serveis s’ha destinat a accions com incorporar canviadors de nadons en els hotels i restaurants, facilitar adaptadors de cadires infantils, pitets i menús infantils; crear espais infantils, i organitzar activitats de dinamització.

L’Ajuntament ha engegat una sèrie d’iniciatives com augmentar la seguretat en les platges, incrementar la neteja, instal•lar parcs infantils, i crear serveis de miniclub en les platges./Ag EP

Back to top button