superior

DestinacionsServeis

Una app per visitar els museus catalans

Visitmuseum és una eina pensada per als turistes interessats en la cultura i el patrimoni de Catalunya. Ofereix la informació de les exposicions i serveix de suport al visitant durant el recorregut pel museu.

113 museus l’han posat en funcionament i en 2016 està previst que s’incorpori a tots els equipaments museístics de Catalunya. Els continguts, accessibles des de qualsevol dispositiu mòbil, es presenta estructurada per àmbits i en cinc idiomes.

Inclou una breu presentació de les característiques del museu, un recorregut per les principals sales temàtiques i una visió detallada dels objectes més destacats. L’aplicació també proporciona els enllaços corresponents per saber més o compartir l’experiència a les xarxes socials.

El promotor comenta que és un element addicional a la visita personal al museu que permet a l’usuari complementar-la amb una “cuidada selecció de continguts de les principals peces”. Visitmuseum és una iniciativa de l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural. L’aplicació es pot descarregar en la App Store o Google play així com des de la pàgina web de Visitmuseum

Articles relacionats

Back to top button