superior

Destinacions

Quatre bloguers de referència internacional a Lloret de Mar

Lloret de Mar ha estat la primera parada del blogtrip #InCostaBrava, una acció de comunicació organitzada pel Patronat de Turisme, en la qual quatre bloguers de referència internacional han visitat diferents pobles de la Costa Brava durant aquest setembre.

Els participants han estat: Mariana Calleja (www.mytravelthirst.com), Keith Jenkins (www.velvetescape.com), Andy Higgs ( www.Grownuptravelguide.com) i Emiliano Bechi (www.emisevenmedia.com/). Aquest darrer bloguer va ser qui va gravar el  vídeo de l’#InPyrenees aquesta primavera (https://vimeo.com/133102174 ) i qui es va encarregar d’elaborar el nou vídeo promocional de la Costa Brava.

Durant la seva estada han realitzat diferents visites i experiències perquè coneguin l’oferta turística de la zona, i la marca Costa Brava es segueixi posicionant a les xarxes. En el cas de Lloret de Mar, varen visitar atractius culturals com els Jardins de Santa Clotilde i Sant Pere del Bosc, i van fer una excursió en vaixell per conèixer i gravar imatges de les platges i el paisatge de la Costa Brava Sud.

En paral·lel, Lloret de Mar també ha rebut la visita d’un periodista del diari Irish Daily Mail per conèixer l’oferta de la ciutat per al segment familiar. El programa ha inclòs activitats lúdiques com Water World, Gnomopark, Arbreaventura o Dofi Jet, però també visites als patrimoni cultural en què es presenten les visites teatralitzades preparades per al públic familiar./Notícia emesa per Lloret Turisme

Articles relacionats

Back to top button