Fires i CongressosMercats

Les propostes globals per a la recuperació del turisme a nivell mundial

Representants de 95 països i més de 100 multinacionals han participat a l’illa canària de La Palma a la conferència internacional sobre la recuperació del sector turístic.

Els participants han considerat imprescindible tenir una resposta internacional coordinada que permeti reiniciar els viatges internacionals d’una manera segura i viable. Aquesta coordinació permetrà que el sector dels viatges i el turisme es recuperi més ràpidament. El futur turístic sense COVID-19 està cada dia més a prop però el sector actualment travessa una crisi sense precedents.

El president de Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha declarat en la inauguració de la cimera que la prioritat és fer possible el reinici dels viatges internacionals segurs i per això advoca per utilitzar “noves eines disponibles com les proves diagnòstiques que són més accessibles i fiables.”

En aquest sentit, el sector públic i privat s’han compromès a treballar junts per a la recuperació del turisme mundial. L’acceptació i implementació d’un protocol internacional de proves ràpides de sortida és fonamental per al sector dels viatges. Que tots els països acceptin aquestes proves i limitin o eliminin les quarantenes.

Les recomanacions han quedat recollides en la Declaració de La Palma

La conferència l’han organitzat el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme en col·laboració amb el Consell Mundial de Viatges i Turisme (WTTC) i l’Organització Mundial de l’Turisme (OMT).

Articles relacionats

Back to top button