superior

Reportatges

Paquets turístics realitzats amb Intel·ligència Artificial

Un motor de reserves ja permet crear i contractar viatges proposats per la IA

Una solució de Travel Compositor per a les agències de viatges ofereix paquets amb transport, allotjament, lloguer de cotxe i activitats generades completament per la intel·ligència artificial (IA).

El motor de reserves té en compte les cerques i els desitjos del client i crea un paquet real que es pot contractar. Els seus creadors ho han presentat aquest mes de juny. Diuen que està cridat a transformar la planificació i la reserva dels viatges. Asseguren que és el primer al món amb aquestes característiques.

Com funciona?

El client explica en una primera pregunta quin viatge vol fer i a partir d´aquí la IA li va suggerint diferents alternatives que l´operador o el turista va matisant. Tot el que proposa l’eina és 100% reservable, tant, que al final del procés acaba amb la contractació i el pagament. ‘AI Trips’ és el nom d’aquest motor intel·ligent. L’eina, com totes les solucions d’IA, va aprenent automàticament a mesura que s’utilitza.

El resultat és una proposta de viatge molt personalitzada que pot arribar a optimitzar la satisfacció del turista. Els operadors i les agències podran estalviar temps i optimitzar la productivitat aconseguint paquets hiperpersonalitzats. Travel Compositor ja oferirà aquest servei als seus clients intermediaris B2B el proper mes.

La intel·ligència artificial també en turisme

Articles relacionats

Back to top button