Aeri

Nova Terminal C per al Prat i caiguda del 34% del Pont Aeri

Ha entrat en funcionament l’ampliació de la Terminal C de l’Aeroport de Barcelona que ocuparan Vueling i Lagunair, amb 14 nous taulells de facturació, dues noves cintes de recollida d’equipatges, oficines de venda de bitllets i oficines per a les companyies.

L’ampliació que entra en servei el 18 de juny, just la data prevista per AENA, té 2.200 metres quadrats de superfície i la seva execució ha suposat una inversió superior als 12 milions d’euros. Vueling obre en la Teminal C una nova oficina de venda de bitllets i manté la de la Terminal B i Lagunair trasllada la seva oficina de la Terminal B a la Terminal C.

La inauguració ha coincidit amb la publicació d’informacions que indiquen una caiguda del 34% en el nombre de passatgers del Pont Aeri que també opera des de la Terminal C. Aquest important descens es relaciona amb la competència directa que suposa la connexió d’alta velocitat de RENFE.

Nova reorganització de companyies a l’Aeroport de Barcelona

Segons ha informat AENA amb l’ampliació de la Terminal C s’han efectuat canvis d’ubicació de les companyies, aquests canvis han suposat que:

-Easyjet, que fins ara feia la facturació a la terminal A, des del 19 de juny passa a fer-la a la terminal B, però manté la recollida d’equipatges, com fins ara, a la terminal A.

-Aeroméxico, que fins ara operava a la terminal A, des del 20 de juny passa a operar a la terminal B, però manté la recollida d’equipatges a la terminal A.

-Tornaran a facturar a la terminal A les companyies Air Baltic Corporation A/S, Aer Lingus, BMIBaby, Tarom i Skyeurope, que des del mes d’abril passat es van traslladar circumstancialment a la terminal B.

-Altres companyies, com Delta Airlines, Continental, Spanair, Germanwings, Sterling Airlines, Lot, etc., canvien d’ubicació, però dintre de la mateixa terminal.

Back to top button