superior

Destinacions

Lloret de Mar aprofita la seva vinculació a la sèrie Joc de Trons

Els jardins de Santa Clotilde, escenari del rodatge, es converteixen en atractiu turístics

“The House of the Dragon” (La Casa del dragón), preqüela de l’exitosa Joc de Trons, va escollir Lloret de Mar per ambientar alguns escenaris de l’univers fantàstic de la sèrie que va veure la llum el passat estiu.

Des de llavors, els Jardins de Santa Clotilde, situats en un turó de la localitat amb espectaculars vistes al mar, són un reclam per a molts turistes. L’ajuntament ha volgut aprofitar aquesta oportunitat que li ha donat la plataforma HBO per atreure nous visitants. De fet, la productora de la sèrie no va alterar l’escenografia de l’espai i els seguidors reconeixent molt fàcilment l’indret.

Aquest estiu, Lloret Turisme ha creat una visita temàtica vinculada al rodatge. “Els Jardins del Drac” és el nom que li han posat als Jardins de Santa Clotilde durant  aquests dos mesos. Els turistes i curiosos que s’acostin podran gaudir d’una visita guiada pels escenaris de “La Casa del Dragón”.

Com detalla l’ajuntament, actualment aquests jardins noucentistes són membres de la Ruta Europea de Jardins Històrics, catalogada com a Itinerari Cultural Europeu del Consell d’Europa i acullen anualment més de 100.000 visitants.

Articles relacionats

Back to top button