superior

Estudis-antics

La pujada de taxes aèries i preus hotelers impactaran en les vendes de viatges

L’increment de les tarifes aèries, de les taxes ferroviàries i la pujada en el preu mitjà hoteler suposaran un impacte en l’adquisició de programes de viatges durant 2011. Un estudi de Carlson Wagonlit Travel (CWT) pronostica que el repunt de l’activitat de reunions i esdeveniments aquest any "dissuadirà" els proveïdors d’oferir descomptes substancials als seus organitzadors.

A causa d’aquestes pujades, la CWT pronostica que en un intent per estalviar costos, cada vegada més empreses hauran d’implantar programes de gestió estratègica de reunions, així com fomentar programes més eficients. Malgrat tot, l’informe de CWT assenyala que en el referit al lloguer de vehicles, els preus es mantindran "estables" en alguns mercats a causa de la naturalesa a llarg termini dels contractes negociats, els quals han estat dissenyats per aconseguir i conservar clients corporatius.

Per tot això, en 2011 l’eficàcia en la gestió dels viatges serà "més important que mai" perquè els compradors de viatges hauran d’afrontar reptes a causa de l’increment dels costos organitzatius. L’augment de preus suposarà un "obstacle" per a les negociacions, de manera que a l’hora de signar acords amb proveïdors "es recomana" als compradors de viatges que no es limitin a examinar els preus i considerin també aspectes com les pràctiques sostenibles dels proveïdors.

En aquest sentit, els principals punts a seguir pels compradors de viatges en 2011 se centren en el foment de l’estalvi en el transport aeri i terrestre; així com l’optimització de la despesa hotelera. /Ag EP

Articles relacionats

Back to top button