superior

Serveis

Ja s’ha iniciat la venda de viatges de l’Imserso

Durant el mes de setembre es posen a la venda 900.000 places del Programa de Turisme Social de l’Imserso en les agències autoritzades i a través de la web Mundosenior.

Mundosenior és una UTE formada per Falcó i Barceló Viatgis que posa a la disposició dels usuaris el portal i les prop de 9.000 agències autoritzades de tot el país. Pel que fa al portal de viatges de l’Imserso, han simplificat l’accés a les reserves amb una única interfície, en la qual s’ha millorat la vista dels calendaris. Altres millores que comenten des de Mundosenior per a aquesta edició està relacionada amb el termini d’acceptació de les llistes d’esperes confirmades i l’emissió dels documents de viatge que agilitaran l’accés als viatges.

El programa s’ha reduït en 100 mil places ja que en edicions anteriors es van posar a disposició fins a 1 milió. Són entre 8 i 9 milions de pernoctacions les que generen els viatges de l’Imserso i més de 100 mil llocs de treball en tota Espanya els que es beneficien del programa.

Les persones majors poden escollir vacances que van dels 5 a 15 dies d’estada, en règim de pensió completa, amb transport d’anada i volta, assistència sanitària i pòlissa d’assegurança. El Govern destina més de 75 milions d’euros al programa, prop 7 milions menys que l’any anterior.

[HOME]

Articles relacionats

Back to top button