Organismes / Política turística

Guardons del Turisme de Catalunya 2013

En el marc de la celebració del Dia Mundial del Turisme, s’han lliurat els Guardons del Turisme de Catalunya 2013, en un acte celebrat al Teatre Nacional de Catalunya i presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

Enguany, aquests premis estrenen una nova formulació amb l’objectiu de “reconèixer aquells projectes turístics que ajuden a posar en valor els recursos i actius de Catalunya, oferint noves experiències als consumidors o fent-ho de forma responsable e innovadora”.

Per primera vegada, només s’atorguen quatre guardons i un reconeixement a títol pòstum:

L’Hostal Empúries (L’Escala), en la Categoria “Turisme Responsable” per desenvolupar la seva activitat de manera sostenible, mitjançant la responsabilitat ecològica i social.

Miguel Torres, SA (Pacs del Penedès), en la Categoria ”Millor experiència turística”, pel producte ‘Maridatge casteller’, elaborat conjuntament amb el Patronat de Turisme de Vilafranca del Penedès, VINSEUM i els Castellers.

Patronat Call de Girona, en la categoria “Millora del coneixement i a la recerca aplicada al sector turístic” per compaginar amb èxit el doble interès de conservar el llegat jueu i promoure l’activitat turística i cultural.

“Gourmet Bus” de Julià Central de Viajes, en la categoria “Innovació”, pel llançament d’aquesta iniciativa que fusiona un recorregut panoràmic per Barcelona i la degustació d’un àpat d’alta gastronomia.

Per últim, enguany s’ha decidit atorgar un guardó pòstum a Jordi Comas, empresari hoteler de Girona. El jurat, format en aquesta renovada edició pels membres del Consell de la Taula de Turisme, ha destacat la seva tasca professional, amb diversos negocis vinculats al mon del turisme i la restauració del Baix Empordà, com la seva preocupació social i la voluntat de contribuir a l’avanç de Catalunya.

[HOME]

Back to top button