superior

AAVV i TTOOEmpreses

Fusions i aliances en la intermediació turística espanyola

La integració d’operadors en línia i d’agències de viatges estan movent el tauler de la indústria de viatges a Espanya. L’aliança de Logitravel Group i Grup Piñero, i la ratificació de la fusió de les agències de Barceló i Globalia per crear un líder nacional tindran un impacte en el sector.

El passat mes de desembre Barceló i Globalia van confirmar que reprenien el seu procés de fusió que es va paralitzar per causa del coronavirus. Els dos grups preveuen liderar la distribució a Espanya amb la unió de les seves agències de viatges de Avoris, B the travel Brand, Catai, Halcón Viajes, Viatges Equador i Travelplan.

L’aliança per crear un gran operador turístic espanyol

Per la seva banda, la integració dels operadors turístics online dels grups Logitravel i Piñero donen pas a Espanya a la creació d’un gran operador turístic que aspira a tenir rellevància internacional en la indústria del viatge de vacances.

Es tracta d’una resposta a l’evolució del mercat que permet a les dues companyies complementar-se i millorar la seva potència en digitalització i innovació. Se sumen a aquesta aliança d’empreses Soltour del Grup Piñero especialitzada en producte a Espanya i el Carib, i Smytravel de Logitravel Group format per una quinzena d’empreses amb producte a destinacions de tot el món i que destaca per la seva aportació tecnològica a l’aliança.

Articles relacionats

Back to top button