El nou Voyages-sncf integra a Rail Europe

Rail Europe ha entrat a formar part del grup Voyages-sncf.com. Segons han informat en un comunicat, els serveis que el grup ofereix als professionals del turisme a Europa a partir d’ara s’integren en una marca única: Voyages-sncf.eu

La integració permet que els equips de Rail Europe segueixin encarregant-se de la comercialització i distribució de productes ferroviaris. A través de les empreses de viatges comercialitzaran els productes nacionals i internacionals de SNCF per a trajectes individuals o en grup a Europa continental.

El web www.raileurope.eu dedicat a les agències passa a denominar-se www.voyages-sncf.eu Està habilitat en 10 idiomes, entre ells el rus, i té relacionades amb l’accés a un major nombre d’ofertes i una navegació més eficaç.

Tot i les novetats, es mantenen els serveis que existien com les reserves en pocs clics, la comissió per cada reserva efectuada, la no limitació a un volum de negoci mínim, el pagament en línia amb targeta de crèdit o la facturació mensual per a les agències.

El grup Voyage-SNCF és un dels principals actors del turisme a Europa i un especialista en la distribució ferroviària i en la destinació francesa.

Voyages-sncf.com té un volum de negoci de 3.600 milions d’euros, 242 milions procedeixen d’Europa, exceptuant França. En 2012 va créixer el 7% en el 2012. La seva oferta orientada als professionals del turisme engloba més de 15.000 agències de viatges i turoperadors europeus.

[HOME]

0 0 0